dilluns, 25 de setembre del 2017

ELS DARRERS DIES DE CIUDADANOS: ATENCIÓ ALS MOVIMENTS D’ANTONIO!

Resultado de imagen de ciudadanos rivera canto
Tic, tac... Els dies corren contra el nou partit que aspira a regenerar el món polític, a unificar l’Estat, a protegir l’español de l’assetjament dialectal perifèric per convertir-lo en la llengua de referència mundial i a fer del liberalisme la solució econòmica i política, o siga, la pedra filosofal, que s’exportarà des d’España cap a la esta del món. Però, per saber-ne l’evolució, la clau està a seguir Antonio!

Ciudadanos és un partit polític de referència que va aparéixer arran de la defensa del castellano (español) a Catalunya i que s’ha estés a la resta de l’Estat amb un estrany discurs d’odi a la pròpia cultura –a la gent que l’ampra, millor dit– i  que apel·lava a una regeneració de la dreta –ara es diuen liberals— que no acaba d’arribar perquè el PP, molt més adult i seré, sap com torejar els xiquets de Rivera. Ara, es troba en els darrers moments d’allò que ha estat una flamerada amb pólvora humida.

Si recordeu UPyD, eixe partit polític que va gosar superar el PP quant a utilització del conflicte basc per guanyar vots, el seu moment va durar fins que ETA va aturar la seua activitat. A partir d’ací, ha passat a ser un grupuscle residual i anònim. Ciudadanos, pel que es pot endevinar, està condemnat a seguir-los en la deriva, una volta que el problema català s’apaivague. Si serà a les pròximes eleccions o a les següents, només ho podrem saber observant els moviments d’Antonio Cantó, per si abandona el vaixell amb tots els flotadors col·locats; els companys del seu actual partit han de ser conscients que Antonio és la persona que s’ha de salvar, per damunt de tot i de tots, perquè ha de seguir representant la ciutadania des d’algun escó.

Rivera sempre tindrà l’eixida digna del Partido Popular, de la mà de García Albiol, també situat a la dreta del PP, perquè no se li pot recriminar la seua acció política i, a més, ha de ser recompensat pels treballs prestats durant els darrers anys protegint els interessos populars. Antonio podria entrar, també en este grup i presentar-se per governar l’Ajuntamet de València, ja que els populares ja quasi s’han quedat sense regidors desimputats, o reinventar-se per esta terra com a salvador de l’español en perill, ofegat per un plurilingüisme que resta hores de castellano i adoctrina quan ensenya que la nación española no va nàixer amb els reyes Católicos, com en el seu dia féu Rivera a Catalunya.ºº  
             

Signa un humil ciutadà que va tindre l’oportunitat de saludar personalment Rosa Díez amb dos besos.