dijous, 23 de febrer del 2017

Miscel·lània: pensaments despensats i malpensats (9)


Cada vegada es fa més complicat trobar un tema sobre el que escriure. O corres risc d’acabar a la presó o corres risc de linxament a plaça pública. I va a pitjor.

*****

Si hom és políticament correcte o està castrat o està sodomitzat. Si hom és políticament incorrecte està mort.

*****

En els temps de la postveritat i la pseudoveritat, de les religions laiques, de les creences grotesques, de les ideologies destarifades... el surrealisme ha eixit de l’art i s’ha instal·lat a la vida quotidiana. Un viatge psicodèlic en viu i en directe. Un viatge psicodèlic televisat, radiat i difós a les xarxes socials.

*****

Hem pregunten sobre el Cas Noos: ¿És normal que hi haja tanta diferència entre el que el demana el fiscal i la pensa que imposa el Jutge?
Responc: Sí, és normal. Fins i tot sovint, a gent corrent el fiscal demana penes absolutament destarifades i els Tribunals absolen. Pobres de nosaltres, súbdits de l’Estat espanyol, quan els Fiscals siguen els encarregats d’instruir els casos.

*****

Més sobre justícia: S’haurien de fer Tribunals Populars per a tots els delictes... L’apoteosi del surrealisme.

*****

Podemos: Tinc un poal de pomes podrides, posaré pomes acabades de collir per a vorer si sanen les podrides.

*****

Li donen a un llop un premi per la seua lluita contra la matança d’ovelles. El llop ho celebra menjant-se una cabra.

*****

Imatge: Un imperi en declivi rodejat de bàrbars que fugen de la fam, de les guerres, etc. Per un moment he dubtat si és la imatge és del S. V o S. XXI.

*****

Llegit a CTXT, un article titulat Sin la socialdemocracia, el capitalismo se devorará a sí mismo, autor Karin Pettersson: La izquierda es la única que puede hoy en día salvar al capitalismo. Ahí està l’explicació de perquè Trump, Marine Le Pen,  Geert Wilders, etc., van a munt. L’esquerra s'ha convertit en la crossa del capitalisme.

*****


Qualsevol nit pot sortir el sol, deia Sisa, però les nits cada vegada són mes llargues. Coses del canvi climàtic.


Òskar "Rabosa".

1 comentari:

celestepv ha dit...

Hola, Oskar:
Todos estos disparates que estamos viviendo y a los que aludes suceden mientras el neofascismo avanza por toda Europa (y América), como si no tuviéramos memoria.

Gracias por los artículos que mencionas de CTXT.
Saludos