dijous, 20 de setembre del 2018

L’IMMINENT AUGMENT DE LA NATALITAT ALS PAÏSOS DESENVOLUPATS


Resultat d'imatges de boom natalidad
A partir de la dècada dels cinquanta hi haurà un creixement important de les taxes de natalitat a Europa, als Estats Units, a Austràlia i, potser, fins i tot al Japó. Les conclusions a què arribe són infal·libles i estan basades en estudis creuats sobre publicacions de referència que no admeten cap crítica.

En primer lloc, hi ha l’ús d’un article de Niño Becerra –del qual només vaig llegir el titular, perquè, d’altra manera, m’haguera suïcidat, i que ara no recorde de manera clara— en què vaig entendre que cap al 2050 hi hauria una crisi ben grossa. Si tot s’ensorra, deixaríem de viure al món desenvolupat i ens dedicaríem a la procreació, com passa en els indrets de menor riquesa. Ara mateix vos explicaré el perquè.

En segon lloc –i el cas no deixa la possibilitat de dubtar-ho— hi ha un estudi de la Universitat de Califòrnia Berkeley, que advertix sobre el final de la planta de cacau cap al 2050 a causa del canvi climàtic i la manera en què la modificació pot afectar la franja de l’equador terrestre. O siga, que l’únic xocolate que hi haurà, a partir d’eixa data, és el que es fuma! I la notícia és molt interessant si s’entén des de la perspectiva procreadora, ja que diuen que el xocolate és el substitut del sexe. Per tant, si no hi ha cacau, no hi ha xocolate i, si no hi ha xocolate hi haurà més nyic-nyic...

Si atenem a les dades de consum de xocolate als països desenvolupats i les comparem amb les dels llocs més pobres, automàticament podrem entendre les xifres de naixements: si no hi ha xocolate, hi ha més sexe i, si hi ha més sexe, hi ha més naixements. Finalment, si no hi ha diners, no hi ha xocolate i, per tant...

L’assumpte no deixa cap fil penjant, tot i que desconec les dades del consum de xocolate al Japó perquè les estadístiques estan en japonés, però ho compense afegint els nipons a les estadístiques dels països desenvolupats. Si algú té res a dir sobre el consum d’esta substància al Japó, que calcule l’efecte que pot tindre sobre una societat en què els jóvens poden estar anys sense follar. A vore si el xocolate s’acaba perquè se l’estan fotent tot ells?


Salvador Sendra