dissabte, 12 de maig del 2018

EL NEGUITÓS CANVI D’IMATGE D’ALBERT RIVERA

Resultat d'imatges de homer simpson pelo de snake
Homer Simpson està gairebé calb. En un dels capítols, concretament en el IX de la sèrie especial de Halloween, Homer rep un implant de cabells que, al poc de temps, el transformen. El capítol resulta un sagnant episodi de morts i de revenja en què el protagonista es troba manipulat per una estranya força.

Si entrem en els detalls del passat, hi ha la història d’Snake, un assassí sanguinari que és condemnat a mort per, entre d’altres coses, fumar en un lloc públic. Quan va cremar l’orfenat amb les monges dins, diu que ho va fer en legítima defensa...  L’assassí fou condemnat a mort i executat en la cadira elèctrica. Al final del judici, però, va avisar els testimonis que tornaria per venjar-se’n.

Bart està en la sala del judici, amagat, però Snake l’assenyala. La seua vida es calma després de la mort del malvat però no queda així la cosa, desgraciadament. Homer, amb una cabellera semblant a la de Donald Trump, se sent rejovenit: ha deixat de ser calb i ara el món li somriu. Però, la mateixa nit de l’implant, el seu caràcter es transforma i assassina Apu i Mou, ambdós testimonis en el judici d’Snake.

Quan Bart s’adona que tots els testimonis del cas han estat assassinats, comença a témer per la seua vida. Homer intenta protegir-lo però, quan ja havia tancat i segellat el seu fill a l’habitació, sofrix una transformació que l’empenta a matar el xiquet. Bart es protegix i, en un moment de vital importància, arranca estirant el nou toupée de son pare i Homer es calma. Els cabells que li havien implantat eren els de l’assassí fumador! Però, allò que es realment preocupant és que el metge que li col·locà el pèl es deia Dr. Riviera!

És sabut per tots i totes que Albert Rivera està una mica desbocat des que s’ha fet l’implant de cabell. Jo, com a bon periodista, he hagut de fer la pertinent investigació que acabe de donar-vos a conéixer. Qui sap si açò va més enllà d’una simple coincidència de noms i els famosos Simpson tornen a avançar-nos el futur? És Rivera el Dr. Riviera? Es va guardar un grapat de pèls quan li’ls va implantar a Homer?



Salvador Sendra