dimecres, 4 de juliol del 2018

COM UN VITET A L’ANUS

Resultat d'imatges de primarias pp
La intensitat de la campanya de primàries del PP ens està deixant sense cap altre titular. Sembla que al món no passa res més que eixa pugna fratricida per liderar el Partit Popular en una nova època, ja del tot regenerat i net. Les candidatures, de gent desvinculada del partit en la seues glorioses dècades de corrupció, lluiten de manera incansable per encapçalar una nova etapa blava –que en realitat és eixa tonalitat blavosa del blanc que ja se n’empassa d’alba per impol·luta.

Vora 850.000 afiliacions estan convidades a participar del procés de selecció d’un nou lideratge que duga el partit, altra volta, a la Moncloa, on cada afiliat/-da s’ha implicat per complet amb el futur del seu partit; perquè els del PP abans paguen les quotes del partit que mengen. Si ho analitzem per ordre, primer paguen les quotes del partit, després paguen les hipoteques i, finalment, compren el menjar. De vicis, no en tenen.

Amb les bases totalment mobilitzades i implicades pel nou projecte, a causa de la renovació, i amb unes candidatures sorprenents i del tot desvinculades del passat corrupte, eixe procés de primàries s’assembla cada volta més a un vitet que s’introduirà a l’anus de l’ase perquè un genet concret guanye la cursa amb un animal que, a priori, pot assemblar lent, però segur. Per resumir: ase igual a Partit Popular, vitet igual a eleccions primàries i, finalment, genet igual a candidatura guanyadora.

Però, què passaria si la candidatura victoriosa no fóra tan impol·luta com tot això? Déu vullga que no passe però, si per una remota casualitat es donara el cas, la relació entre l’ase, el genet i el vitet es podria alterar i acabar invertint el procés. Per exemple, podria passar que s’introduïra el vitet per l’anus del genet mentre que l’ase arribaria caminant plàcidament cap a la meta. I hi arribaria en tercera o quarta posició, muntat per una persona desesperada que es mouria descompassada.

Diana