dilluns, 22 de setembre del 2014

R-TV: General Omar Torrijos.


El General Omar Torrijos pot ser que no vos sone de res. És normal, no va fer la revolució amb armes, no era mediàtic, no omplia planes de periòdics. A aquest món, els veritablement grans solen ser menystinguts. És per això avuhi toca posar un documental sobre ell. No vos el presente, si el voleu conèixer mireu-lo. Només un apunt que no apareix al documental, segons algunes fonts, i així ho afirma també John Perkins autor de “Confesiones de un gángster económico”, va ser assassinat per la CIA. Jo ho crec també. Gaudiu d’aquest documental.

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com el cuba' Ochoa, eliminat per triomfar a les guerres del Congo i Angola on l'emblem'atic Che (que valia m'es mort que viu) va fracassar, va ser executat en tornar al Gulag tropical.

Torrijos tambe' mereixeria major reconeiximent.

Fem Diblogacions. ha dit...

Torrijos va voler canviar les coses fent una revolució "silenciosa", treballant en compte de lluitant, en un época de guerra freda, si no agafagues les armes no et reconeixien des d'un bloc, i com anaves contra els oligarques amics de l'altre bloc tampoc mereixies cap reconeixement, ans al contrari t'assassinaven en silenci sense que ningú alçara la veu.