dimarts, 22 de juliol del 2014

Continua l’espoli impunement: Catalunya Banc 11.500 milions.




Ho han tornat a fer. Una vegada més, després de la CAM, Banco de Valencia, etc., ha sigut el torn de Catalunya Banc. 11.500 milions ens costarà amb impostos. 11.500 milions que hauran d’anar a deute públic, mentre ara el BBVA fa el negoci. Sense riscos, tot netet de pols i palla.
Tots sabíem, menys els imbècils que voten al PP creient-se tot el que diuen, que els diners que hem posat els contribuents per a rescatar el sector financer no els recuperaríem mai. Però tant el PP com el P$x€, es van fer un fart de dir-nos que es perdien diners. No, ells no perden diners. Els perdem nosaltres. Té raó Pablo Iglesias, la idea no és d’ell però ell la repeteix sense cansar-se, quan diu que tot eixe deute és il·legítim. No s’hauria de pagar.
Però a més a més, en un país normal Zapatero, Salgado, Rajoy, Guindos i Montoro hauríem d’estar a la presó. El “pufo” del sector bancari és de 219.397 €. D’ells no se’n recuperaran ni una dècima part. Ho pagarem tots, amb deute públic. Per culpa dels fills de puta que es fan dir governants. Amb la cooperació necessària dels imbècils profunds que els han votat tant al PP com al P$x€. Sense desconéixer que la resta de la gent que va votar qualsevol altra opció té una quota de responsabilitat també, per legitimar un sistema que permet que passe açò. El PP ens saqueja per donar beneficis als bancs perquè tenen la legitimitat d’una majoria absoluta amb més del 70% de participació. Poc podrien presumir de legitimitat si la participació haguera sigut inferior al 50% i haguera d'enviar a la policia a pegar pallisses un dia sí i l'altre dia també.
Al començament de la crisi, era necessària una revolta del poble. Òbviament no parle d’una revolta violenta, sinó d’una revolta a la “islandesa”. Però, la majoria de la gent va optar pel “borreguisme”. Anar a votar al PP ha sigut un suïcidi. Legitimar aquest sistema ha sigut una imbecil·litat. Com d’imbècils és pensar que aquest sistema es pot canviar des de dintre.
M’agradaria saber què farà Podemos, si arriben a governar amb els més de 200.000 milions d’euros regalats a la banca. Els obligarà a tornar-los? Tindran collons a fer alguna cosa diferent? Estaran disposats a eixir-se’n de l’Euro per evitar les pressions de la Comissió, del BCE i del FMI? Tindran collons a enviar a fer la mà el MEDE? Perquè no veig jo a “Pablito Clavounclavito” assegut davant de la “llangardaixa” dient-li, “No volem més austeritat”, i la llangardaixa contestant-li, “Sí, m’has convençut tens raó, m’agrada com parles i no cal que pregues mesures d’austericidi”, com si fóra un espectador mig espanyol caient-li la bava en veure’l per La Sexta. Tampoc veig a “Pablito Clavounclavito” enfront de Mario “Falsifiquecomptesabonpreu” Draghi explicant-li les bondats de les polítiques monetàries expansionistes, i Draghi contestant “Ohhh, què bé parles, i jo sense poder vorer La Sexta, d’haver-la vist ja fa temps que li hauria donat a la maquineta de fer diners, sense parar.”
Aquest robatori sistemàtic no es para anant a votar. Però si vos pareix bé, aneu. I quan aneu a votar a Compromís, a Podemos, a EU, o qualsevol altre, si aneu amb la vostra parella, poseu-vos en l’iPot, l’iPhone o l’Smartphone que tingueu, aquella la cançó de la “Chica Yeye” de La Polla, parant atenció al final, quan diu:

En nuestra tumba pondrán:

"De estos dos imbéciles el mundo se ha reído

y no se han enterado"