dimarts, 15 de juliol del 2014

Nou papa a l’Esglesia socioliberal espanyola: Pedro Sánchez, “El Preferentista”.


 
Sempre he pensat que els partits polítics són com l’Església. Les ideologies assoleixen el paper de les religions. Molts dels militants en partits polítics són com els fidels; accepten tot allò que el partit els ofereix sense ombra de dubte, sense ningun sentit crític. Si hom vessa una crítica sobre la veritat “del partit” o argumentes contra “la ideologia” es converteix en un infidel, un enemic, algú tracta d’ofendre el més sagrat. Ho sé per què xafe tots els terrenys sacres, si és que veig coses que no m’agraden.
Així és com el diumenge passat s’ha sentit el crit de Habemus Papam!, emés pels fidels de la causa social-liberal, després de l’elecció de Pedro Sánchez, “El Filipista”, com a nou líder del ramat sociàpata. Certament, el P$x€ vol fer-se l’harakiri -ja va sent-ne d’hora. El pati de sociofrenopàtic està realment fotut, no tenen cap opció de tornar. Si analitzem els tres aspirants a “nou papa”, només trobem que n’hi havia un de mig coherent. I no tenia cap opció de guanyar!!

Pérez Tapias, dona l’impressió, des de fora i sense conéixer-lo molt, de ser un home culte, més que la mitjana de líders sociàpates; un home amb criteri propi, amb sentit crític, més del que es pot esperar dins de la tribu sociata; i un home mig coherent. És per això que va ser capaç de no votar la reforma de l’article 135 de la Constitució, violant la sacrosanta disciplina de vot. Seria per això que no va repetir com a diputat? La proscripció s’aplica dins les religions polítiques per raons com aquesta.
Els altres dos, els jóvens, la sang nova, són dos subjectes sospitosos, com a mínim. Encara més, jo m’atreviria a dir altament perillosos, dos agents portadors de càncer polític. No és que pense que el Pérez Tapias podria aportar res nou o bo a la política. Res que vinga del P$x€ pot ser nou o bo. Ans al contrari, tot allò que vinga del P$x€ serà una calamitat acompanyada de la mentida, la falsedat i la traïdoria.

A una banda tenim el caigut Madina, el càncer venia per part dels padrins. Venia beneït per Bernardino León Gross, un dels homes que a l’Estat espanyol més vegades ha participat en les reunions anuals del Club Bilderberg. Molt bé, accepte que no siguem conspiranòics, que no creguem en el “Nou Ordre Mundial” ni en el domini del món per un grup de mil milionaris, però un individu que “pertany” a un grup d’elitistes no farà res en benefici del poble. A més a més, era el favorit de “El País”, propietat de PRISA, i ja sabeu que Cebrián és membre del Steering Committe del Bilderberg Group. Queda clar a qui prefereixen les elits econòmic-financeres.
A l’altra banda, Pedro Sánchez, una joieta amagada. Resulta que “la perla” va ser membre de l’Assemblea de Caja Madrid del 2004 al 2009. Que va votar a favor de l’emissió de preferents. Va votar a favor de l’expoli a gent que s’ha passat tota la vida treballant perquè li roben el fruit de la suor. Aquest és doctor i professor d’Economia, no té excusa en el tema de les preferents. Sabia què eren i quines serien les conseqüències de la seua emissió. A un país normal, democràtic, com membre de l’Assembla i aprovant una acció delictiva, hauria d’estar a la presó, a la cel·la del costat de Blesa. Això l’hauria d’inhabilitar de per vida. Una persona capaç de votar a favor de l’espoli dels estalvis de tota la vida de gent treballadora, què no farà si arriba a president del Govern?

Els fidels del P$x€, l’Església política més mentidera, falsa i traïdora, han demostrat que són, directament i sense pèls a la llengua, imbècils. Si no foren imbècils no haurien triat com a Papa a un subjecte capaç d’aprovar una estafa massiva a la part més dèbil del poble. Només per això, qualsevol persona de bé, i no ofuscada pel sentiment de fidelitat religiosa al partit, ha de desitjar que el P$x€ s’enfonse i desapareixca. Triar a Pedro Sánchez equival a què els catòlics posen a un pederasta de Papa.

Links relacionats:
Bernardino León: "Madina es diferente y carismático como Felipe o Zapatero" – El Confidencial

http://www.elconfidencial.com/espana/2014-06-30/bernardino-leon-madina-es-diferente-y-carismatico-como-felipe-o-zapatero_154064/

El ímpetu de Madina frente al neófito – El País
http://politica.elpais.com/politica/2014/07/07/actualidad/1404759737_055767.html

Sánchez aprobó en tres Asambleas la mayor emisión de preferentes de Caja Madrid – El Confidencial
http://www.elconfidencial.com/espana/2014-07-11/sanchez-aprobo-en-tres-asambleas-la-mayor-emision-de-preferentes-de-caja-madrid_160324/

Oskar "Rabosa".