dilluns, 31 d’agost del 2020

NI EL CAVA NI EL MARISC

 El cava, el mejor compañero para el marisco, carnes, verduras y turrones

No podia ser diferent, l’estiu, a la manera en què es va inaugurar la temporada de repressió i contingència a què no cal fer referència. Mai no haguera pensat que un estiu poguera ser tan desesperant, i més encara quan es malbaraten les poques vacances de què es disposa. No hi ha dubte que el recordaré com el pitjor estiu de la meua vida.

Unes vacances sense viatge no són vacances, perquè quan et quedes a casa, treballes, encara que no vullgues. Però, una eixida que no traspasse ni els Pirineus ni l’Estret, no és un viatge. Quedar-te, per tant, és romandre a casa i, per això, ni és viatge ni són vacances; no sé encara què és, però us anticipe que es pot definir com una merda.

Després d’una merda de dues setmanes, he tornat al punt d’inici, i quasi que ho celebre. Si hi haguera seguit merdejant, hauria d’haver suportat les noves restriccions territorials, i he de reconéixer que em costa seguir normes i conductes que no entenc. Accepte que és difícil legislar per a totes les persones, però seguisc sense entendre moltes de les prohibicions; segurament perquè visc en un poble, i el meu dia a dia és diferent del de la ciutat.

Ni l’alcohol aconseguix calmar el desencís que m’envolta. Millor dit (escrit), ni el cava ni el marisc! Així que seguiré treballant i esperant que passen els pocs dies, amb les seues nits, que queden per tornar a la mediocritat absoluta de la vida quotidiana cronometrada. Espere que les bombolletes de la copa, ja que no em valen com a anestèsia, em permeten oblidar tot este temps de pandèmia i el releguen a això que és: un lapsus.

 

Salvador Sendra