dimecres, 10 de juliol del 2019

ACTA DE LA REUNIÓ DE PABLOIGLESIAS I PERDROSÁNCHEZ


Resultado de imagen de reunion pablo iglesias pedro sanchez
10.22 h. Perdrosánchez obri la porta a Pabloiglesias perquè passe al despatx mentre li posa la traveta per tirar-lo a terra. Paloiglesias es recolza sobre la cadira de l’entrada evitant la fatídica caiguda, que podria estar interpretada com una claudicació, mentre regira i tanca amb força la porta, colpejant el front de Pedrosánchez, que ja es disposava a tirar-lo a terra d’una patada.

10.25 h. Una volta que s’ha superat el primer contacte, seuen un de cara a l’altre. Pedrozánchez demana per telèfon, a la becària, que li duga un cafè curtet amb sacarina, i una mica de gel –diu que és per al cafè però sé de bona mà que el vol per a posar-se’l al front— mentre que Pabloiglesias opta per una til·la, perquè diu que està nerviós, amb tres terrossos de sucre.

10.29 h. Mentre esperen la becària, arreglen una mica el despatx i escampen papers per la taula perquè diuen que la xicona li ho conta tot a Borrell, o a Borreli, o a Borrei, o a Borrel, o a Borrey, o a com li diguen! I Borre(?) ha d’estar sempre content perquè amenaça d’anar-se’n a Ciudadanos. De fet, diuen que li van haver d’arreglar el matrimoni amb Cristina Narbona perquè estiguera satisfet al PSOE perquè a Ciudadanos volien que festejarà amb Leticia Sabater –però açò ja no té res a vore amb l’acta; per tant, no cal que ho llegiu.

10.37 h. Arriben les begudes calentes i el gel, i la becaria, en observar l’escenari, fa com si creguera que han estat treballant, els líders polítics. Però, en dirigir-se a la porta per eixir-ne, la tanca d’una portada i es llança contra Pabloiglesias i li clava les ungles al braç i li mossega un dit, però Pedrosánchez intervé perquè creu que la senyoreta s’està encarnissant amb la víctima, i si li talla l’índex l’inhabilita per firmar, i li aporta l’excusa perfecta per trencar el pacte. Ara que, pensant-ho bé... La xica abandona el despatx arreglant-se els cabells.

10.43 h. Cada polític seu en una cadira i es posa a manipular el telèfon mòbil durant dos hores més. Cap a les 11.30 h Pedrosánchez va al bany a pixar i Pabloiglesias li furta un boli del PSOE.

Nota: Borrell,  Borreli, Borrei, Borrel, Borrey, o com li diguen està content perquè Pabloiglesias és un roigseparatista i un pacte amb ell no agrada ni a Merkel ni a Macron; no per separata, sinó per roig. Això primer, a qui no agrada és a Borre(?).


Firma el text el retrat del Rei Felipe, que ha estat present en tota la reunió