dimecres, 28 de juny del 2023

Oferta de treball a Bielorussia

Sovint lliges en la premsa coses sobre un treball ideal, d’eixos on estàs tan a gust que no t’importa treballar cada dia: festius inclosos. Jo pensava que no podia ser possible tota eixa teoria, i més quan es necessita desconnectar, però les ofertes més interessants oscil·len entre les de cuidadors d’ossos panda i les de provadors d’hotels de luxe. En ambdós casos, hi hauria una bona quantitat de gent disposada a treballar-hi perquè, a més, s’hi paga bé.

Però, des d’ahir que pense que està a punt d’eixir-ne una de ben bona; segurament es tractarà de menjar i de beure àpats saborosos i licors exquisits, perquè ja sabeu que la gent rica té gustos estranys, però es poden pagar les millors coses en els millors restaurants o, fins i tot, a casa. Els oligarques, també! És per esta raó que volia posar-vos en avís, per si us interessa.Prigozhin és un home que s’ha criat en els restaurants i era conegut com “el cuiner de Putin”, amb qui va assolir una profunda amistat. Segurament, ara que és ben ric sabrà assaborir totes eixes coses que agraden a aquells que se les poden pagar: bons vins, caviar, marisc... ja sabeu! Però, tant de marisc i de caviar et pot provocar alguna indigestió, fins i tot el vi o el café.

No hi ha res millor que pagar bé per contractar algun sibarita “bon vivant” perquè taste totes eixes coses tan bones i que s’assegure del punt de frescor del caviar, de decantar el vi, de combinar el marisc com deu mana, etc., perquè res no se’t puga assentar malament. No siga cas que, malgrat tindre tants diners i ser tan influent, la vida se t’acurte per una indigestió de plutoni.

Salvador Sendra