dijous, 28 de març del 2019

NO-SÉ-QUÈ DE ROSA I EL SEU ESTRESSANT EQUILIBRI ESTATAL


Resultat d'imatges de de rosa senado
No-sé-què de Rosa és un més que segur senador valencià de la pròxima legislatura. No puc dir si és aquell que ja va estar en algun càrrec a la Generalitat Valenciana en la prestigiosa època de Camps o si es tracta d’algun familiar seu però, a més, crec que també algú de la seua família és el gerent de l’empresa que gestiona la sanitat d’alguns hospitals de la Comunidad Valenciana.

La cosa és que eixe home, el de Rosa –veritat que sembla pel seu cognom que està lligat al PSOE?, o millor encara, que es tracta d’un amant mossegant amb feréstega intensitat eixa flor— ha fet unes declaracions públiques on diu que l’educació i la justícia han de ser iguals en tot España. D’entrada, bé: res a dir. Però, al cap d’una estona, i quan penses a què es dedica la seua família, et preguntes: i no es deixa res per a igualar? Entre la Rosa i la igualtat, quasi sembla socialista, l’home. Però es presenta a les llistes del PP...

Doncs, sí, esteu pensant com jo que s’ha deixat la sanitat, o és que ha de ser diferent a la resta de l’estat com fins ara. L’oblit no crec que haja estat casual, i menys encara venint de qui ve. Però, res, només això: que No-sé-què de Rosa ha dit unes coses i se n’ha deixat unes altres, per si el coneixeu i li podeu fer memòria, perquè a mi, després d’escoltar això, em ve a la ment un equilibrista que du una pèrtiga agarrada només de la punta.

Gràcies