A
voltes, les coses se t’acumulen i passa el temps, i eixa dilació provoca
malestar i neguit, i els anys transcorren mentre roman això que has ajornat i
que et barra la pròpia construcció personal, i no hi ha manera d’eixir-te’n. De
sobte, però, vas a comprar el peix i t’adones que venen eriçons, i que eixos
eriçons estan ben plenets, i que, al cotxe, dus dos botelles d’un cava
especial. Eixe dia recordes que tens uns spaghetti, a casa, que vaig dur
d’Italia, quan encara deixaven viatjar-hi.
Cinc
anys, o sis... Ja no recorde el temps que fa que tinc pendent menjar estos
spaghetti, i s’han hagut d’alinear les estrelles perquè ho puguera fer com es mereixen.
Adore la cuina calabresa, tot i que haja de menjar pasta per sopar, que és poc
habitual en mi. Hui soc molt més feliç que ahir!
Salvador
Sendra
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada