dijous, 11 de març del 2021

CIUDADANOS: ÚLTIMO SERVICIO

Un partit creat per als interessos de l’Ibex, ens deien alguns i algunes. Realment, sempre havia pensat que no podia ser tan clar, però ara veig que hi estava totalment equivocat: era pitjor que em temia, i que em deien! Realment, la cobertura que se li oferí a un grup de mediocres que havien tret algun diputat al Parlament català amb l’únic discurs d’acabar amb la immersió lingüística, feia que pensar...


Aquells que han posat, ara volen rebre, o cobrar, i això és una norma no escrita: els tractes s’han de complir. Ciudadanos ara pagarà els deutes i acabarà la seua estúpida aventura. No voldria trencar la vostra innocència, així que podeu deixar de llegir. Ho explique.


Estem esperant que arribe una important quantitat de diners des de la UE, i s’haurà de gestionar, o siga, de repartir. Una part la distribuirà l’Estat i l’altra, les autonomies. Aneu entenent? Són molts diners i, l’altre dia, el Consejo de Estado dubtava que els mitjans que controlaran tot eixe procés estiguen realment preparats per fer-ho; i són molts diners.


Tres autonomies més són tres punts de distribució que s’han d’afegir als que ja es controlen, i Ciudadanos ja ha dit tot allò que havia de dir. Ara cal repartir el pastís i plegar: «Misión cumplida», almenys en part.


Salvador Sendra